Oeanc

CRYPTOCURRENCY FOR BETALINGER

Hvad er?

Oeanc er en peer-to-peer internet valuta, der muliggør øjeblikkelige, næsten nul-udbetalinger til alle i verden.

Generic placeholder image

Fællesskab

Find support på tværs af et voksende antal Oeanc-samfund.

Generic placeholder image

Ressourcer

Oeanc kan findes via internettet, Kildekode for Oeanc Core og relaterede projekter er tilgængelige på GitHub.

Generic placeholder image

Open Source Software

Oeanc frigives i en gennemsigtig proces, der muliggør uafhængig verifikation af binære filer og deres tilsvarende kildekode.

Generic placeholder image

Blockchain

Oeanc blockchain er i stand til at håndtere højere transaktionsvolumen end dens modstykke - Bitcoin.

Generic placeholder image

Tegnebogskryptering

Wallet-kryptering giver dig mulighed for at sikre din tegnebog, så du kan se transaktioner og din kontosaldo, men skal indtaste dit kodeord, inden du bruger Oeanc.

Generic placeholder image

Mining Belønning

Minearbejdere er i øjeblikket tildelt 47,5 nye Oeacn per blok, et beløb, der halveres omtrent hvert 10. år.

Oeanc er sikker

Oeanc er en decentraliseret kryptokurrency, hvilket betyder, at det er sikkert digitalt kontanter, der drives af et netværk af brugere. Transaktioner bekræftes ved distribueret konsensus og registreres derefter immutably på blockchain. Tredjeparter behøver ikke at have tillid til at holde din Oeanc sikker.

Oeanc er privat

Oeanc bruger ring signaturer, ring fortrolige transaktioner og stealth adresser for at forvirre oprindelsen, beløb og destinationer for alle transaktioner. Oeanc giver alle fordelene ved en decentraliseret kryptokurrency uden nogen af de typiske privatlivskoncessioner.

Oeanc er uopdagelig

Afsendelses- og modtagelsesadresser samt transaktionsbeløb er forældet som standard. Transaktioner på Oeanc blockchain kan ikke knyttes til en bestemt bruger eller real-world identitet.

Kreativt team

Walter

Oeanc grundlægger, Walter er en matematiker, kemiker og blockchain teknologi lærer. Walt studerede matematik, filosofi og medicin ved Leiden Universitet i Holland.

Amitabh

Jødisk, tidligere Rothschild familiekonsulent, en out-of-out spekulant, forfatter til en million bestsellers i global finansiel investering.

Hrithik

Tchad har brugt de sidste 30 år af sit liv i form af kreativ kommunikation som højttaler, musiker, producent og designer.

Anil

Crypto entusiaster siden 2016 og har aldrig set tilbage siden. Jeg er en designer mærke elsker siden fødslen. Oeanc siden slutningen af 2017, og det vil forandre crypto privatlivets fred for evigt!

Fordel

Høj effektivitet

Graphene toolkits tillader hurtig transaktionsbekræftelse i gennemsnitshastigheden af sekunder og effektiv transaktionsbehandling.

elasticitet

Praktisk plug-in-udvikling og adgang fra tredjepart.

Lys

Slutbrugerne kan få direkte adgang til Oeanc uden at downloade hele blockchain-data.

bekvemmelighed

Understøttende varianter af enheden omfatter web, App, PC osv.

Kontakt os