Oeanc

ΤΟ CRYPTURRICCY ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Τι είναι?

Το Oeanc είναι ένα νόμισμα Internet από ομότιμους χρήστες που επιτρέπει την άμεση, σχεδόν μηδενική πληρωμή του κόστους σε οποιονδήποτε στον κόσμο.

Generic placeholder image

Κοινότητα

Βρείτε υποστήριξη σε έναν αυξανόμενο αριθμό κοινοτήτων Oeanc.

Generic placeholder image

Πόροι

Το Oeanc μπορεί να βρεθεί μέσω του Διαδικτύου, ο πηγαίος κώδικας για το Oeanc Core και τα συναφή έργα είναι διαθέσιμα στο GitHub.

Generic placeholder image

Λογισμικό ανοικτού κώδικα

Oeanc κυκλοφορεί σε μια διαφανή διαδικασία που επιτρέπει την ανεξάρτητη επαλήθευση των δυαδικών αρχείων και του αντίστοιχου πηγαίου κώδικα.

Generic placeholder image

Blockchain

Η μπλοκ αλυσίδα Oeanc είναι σε θέση να χειρίζεται υψηλότερο όγκο συναλλαγών από ό, τι ο αντίστοιχος - Bitcoin.

Generic placeholder image

Κρυπτογράφηση Πορτοφολιού

Η κρυπτογράφηση του Πορτοφολιού σάς επιτρέπει να ασφαλίσετε το πορτοφόλι σας, ώστε να μπορείτε να δείτε τις συναλλαγές και το υπόλοιπο του λογαριασμού σας, αλλά πρέπει να πληκτρολογήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας προτού ξοδέψετε το Oeanc.

Generic placeholder image

Ανταμοιβή εξόρυξης

Οι ανθρακωρύχοι κερδίζονται σήμερα με 47,5 νέα Oeacn ανά τεμάχιο, ποσό που μειώνεται κατά το ήμισυ περίπου κάθε 10 χρόνια.

Το Oeanc είναι ασφαλές

Το Oeanc είναι μια αποκεντρωμένη κρυπτογράφηση, που σημαίνει ότι είναι ασφαλές ψηφιακό μετρητά που λειτουργεί από ένα δίκτυο χρηστών. Οι συναλλαγές επιβεβαιώνονται με κατανεμημένη συναίνεση και στη συνέχεια καταγράφονται αμετάβλητα στο blockchain. Τα τρίτα μέρη δεν χρειάζεται να έχουν εμπιστοσύνη για να διατηρούν το Oeanc ασφαλή.

Το Oeanc είναι ιδιωτικό

Το Oeanc χρησιμοποιεί υπογραφές δακτυλίων, δακτυλογραφημένες εμπιστευτικές συναλλαγές και διευθύνσεις κρυφών μηνυμάτων για να υπονομεύσει την προέλευση, τα ποσά και τους προορισμούς όλων των συναλλαγών. Η Oeanc παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα μιας αποκεντρωμένης κρυπτογράφησης, χωρίς καμία από τις τυπικές παραχωρήσεις απορρήτου.

Το Oeanc είναι ανιχνεύσιμο

Οι διευθύνσεις αποστολής και λήψης, καθώς και τα ποσά που μεταφέρονται, εξαντλούνται από προεπιλογή. Οι συναλλαγές στο μπλοκ αλυσίδας Oeanc δεν μπορούν να συνδεθούν με συγκεκριμένο χρήστη ή πραγματική ταυτότητα.

Δημιουργική ομάδα

Βαλτέρος

Oeanc ιδρυτής, Walter είναι μαθηματικός, χημικός και blockchain τεχνολόγος. Ο Walt σπούδασε μαθηματικά, φιλοσοφία και ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Leiden στις Κάτω Χώρες.

Amitabh

Εβραίος, πρώην σύμβουλος της οικογένειας Rothschild, ένας κερδοσκόπος, ένας συγγραφέας ενός εκατομμυρίου καλύτερων πωλητών στην παγκόσμια χρηματοοικονομική επένδυση.

Hrithik

Ο Τσαντ πέρασε τα τελευταία 30 χρόνια της ζωής του σε κάποια μορφή δημιουργικής επικοινωνίας ως ομιλητής, μουσικός, παραγωγός και σχεδιαστής.

Anil

Crypto ενθουσιώδες από το 2016 και ποτέ δεν έχουν κοίταξε πίσω από τότε. Είμαι εραστής μάρκας σχεδιαστή από τη γέννηση. Oeanc από το τέλος του 2017 και θα αλλάξει τον τομέα της ιδιωτικής κρυπτογράφησης για πάντα!

Πλεονέκτημα

Υψηλής απόδοσης

Τα εργαλεία Graphene επιτρέπουν την γρήγορη επιβεβαίωση συναλλαγών με τη μέση ταχύτητα των δευτερολέπτων και την αποτελεσματική επεξεργασία συναλλαγών.

Ελαστικότητα

Βολική ανάπτυξη plug-in και πρόσβαση τρίτων.

Φως

Οι τελικοί χρήστες μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στο Oeanc χωρίς να κάνουν λήψη ολόκληρων δεδομένων blockchain.

ευκολία

Υποστηρίζοντας τις ποικιλίες της συσκευής περιλαμβάνει ιστό, App, PC κ.λπ.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]