Oeanc

KORVAUSMAKSU

Mikä on?

Oeanc on vertaisvertainen Internet-valuutta, joka mahdollistaa välittömän, lähes nollatulon maksamisen kenelle tahansa maailmassa.

Generic placeholder image

Yhteisö

Etsi tukea yhä useammissa Oeanc-yhteisöissä.

Generic placeholder image

voimavarat

Oeanc löytyvät Internetin kautta, Oeanc Corein lähdekoodi ja siihen liittyvät projektit ovat saatavilla GitHubissa.

Generic placeholder image

Avoimen lähdekoodin ohjelmisto

Oeanc julkaistaan ​​läpinäkyvässä prosessissa, joka mahdollistaa binäärien ja niiden vastaavan lähdekoodin itsenäisen tarkistamisen.

Generic placeholder image

Blockchain

Oeanc-estoketju pystyy käsittelemään suurempaa tapahtumamäärää kuin vastapuoli - Bitcoin.

Generic placeholder image

Lompakon salaus

Lompakon salauksella voit suojata lompakkosi, jotta voit tarkastella tapahtumia ja tilisi saldoa, mutta sinun on annettava salasanasi ennen Oeancin kulumista.

Generic placeholder image

Mining Pewew

Kaivostyöntekijöille myönnetään tällä hetkellä 47,5 uutta Oeacn-lohkoa, joka on puolittunut noin kymmenen vuoden välein.

Oeanc is secure

Oeanc on hajautettu salausverkko, eli se on turvallinen digitaalinen käteisvaro, jota ylläpitää käyttäjien verkosto. Tapahtumat vahvistetaan hajautetulla konsensuksella, ja ne kirjataan sitten pysyvästi estoketjuun. Kolmannen osapuolen ei tarvitse luottaa Oeancin turvallisuuteen.

Oeanc is private

Oeanc käyttää rengasmerkintöjä, tallentaa luottamuksellisia tapahtumia ja varkaita osoitteita, jotka häiritsevät kaikkien tapahtumien alkuperää, summia ja kohteita. Oeanc tarjoaa kaikki haasteet hajautetulle salausvaluudelle ilman minkäänlaisia ​​tyypillisiä yksityisyyteen liittyviä myönnytyksiä.

Oeanc on selvitettävissä

Osoitteiden lähettäminen ja vastaanottaminen sekä tapahtumien määrät häviävät oletusarvoisesti. Oeanc-estoketjun tapahtumia ei voi yhdistää tietylle käyttäjälle tai reaalimaailman identiteetille.

Creative team

Walter

Oeancin perustaja, Walter on matemaatikko, kemisti ja lohkotekniikan tutkija. Walt opiskeli matematiikkaa, filosofiaa ja lääketieteitä Leidenin yliopistossa Alankomaissa. Amitabh

Amitabh

Juutalainen entinen Rothschildin perhekonsultti, out-of-out-speculator, joka on miljoonan bestsellerin kirjoittaja maailmanlaajuisissa rahoitusinvestoinneissa.

Hrithik

Tšad on viettänyt elämänsä viimeiset 30 vuotta luovan viestinnän muodossa puhujana, muusikkona, tuottajana ja suunnittelijana.

Anil

Crypto-harrastajat vuodesta 2016 lähtien eivätkä ole koskaan katsoneet takaa. Olen suunnittelija brändi rakastaja synnytyksestä lähtien. Oeancia vuoden 2017 loppupuolelta lähtien ja se muuttaa kriittisen yksityisyyden sektoria ikuisesti!

Etu

Korkea hyötysuhde

Graphene-työkalupakit mahdollistavat nopean tapahtuman vahvistamisen keskimääräisellä sekunninopeudella ja tehokkaalla transaktion käsittelyllä.

jousto

Kätevä laajennus ja kolmannen osapuolen käyttöoikeus.

valo

Loppukäyttäjät voivat käyttää Oeancia suoraan lataamatta koko lohkon tietoja.

sopivuus

Laitteen lajikkeiden tukeminen sisältää web, App, PC jne.

Ota meihin yhteyttä

Sähköposti: [email protected]