Oeanc

DE KRUISBEWARING VOOR BETALINGEN

Wat is?

Oeanc is een peer-to-peer internetvaluta waarmee directe, bijna nul kostenbetalingen aan iedereen in de wereld mogelijk zijn.

Generic placeholder image

Gemeenschap

Vind ondersteuning in een groeiend aantal Oeanc-gemeenschappen.

Generic placeholder image

Middelen

Oeanc is te vinden via internet, broncode voor Oeanc Core en gerelateerde projecten zijn beschikbaar op GitHub.

Generic placeholder image

Open Source Software

Oeanc wordt vrijgegeven in een transparant proces dat onafhankelijke verificatie van binaries en hun bijbehorende broncode mogelijk maakt.

Generic placeholder image

Blockchain

De Oeanc-blockchain kan een hoger transactievolume verwerken dan zijn tegenhanger: Bitcoin.

Generic placeholder image

Wallet-codering

Met Wallet-codering kunt u uw portemonnee beveiligen, zodat u transacties en uw accountsaldo kunt bekijken, maar u moet uw wachtwoord invoeren voordat u Oeanc uitgeeft.

Generic placeholder image

Mijnbeloning

Mijnwerkers worden momenteel beloond met 47,5 nieuwe Oeacn per blok, een bedrag dat ongeveer elke 10 jaar gehalveerd wordt.

Oeanc is veilig

Oeanc is een gedecentraliseerde cryptocurrency, wat betekent dat het een veilig digitaal contant geld is dat wordt beheerd door een netwerk van gebruikers. Transacties worden bevestigd door gedistribueerde consensus en vervolgens onveranderlijk geregistreerd op de blockchain. Derden hoeven niet te worden vertrouwd om uw Oeanc veilig te houden.

Oeanc is privé

Oeanc gebruikt ringhandtekeningen, belt vertrouwelijke transacties en stealth-adressen om de oorsprong, bedragen en bestemmingen van alle transacties te verbergen. Oeanc biedt alle voordelen van een gedecentraliseerde cryptocurrency, zonder een van de typische privacyconcessies.

Oeanc is niet te traceren

Zowel het verzenden en ontvangen van adressen als de verwerkte bedragen zijn standaard versluierd. Transacties op de Oeanc-blockchain kunnen niet worden gekoppeld aan een bepaalde gebruiker of identiteit uit de echte wereld.

Creatief team

Walter

Oeanc oprichter, Walter is een wiskundige, chemicus en blockchain technologie geleerde. Walt studeerde wiskunde, filosofie en geneeskunde aan de Universiteit van Leiden in Nederland.

Amitabh

Joodse, voormalige Rothschild-gezinsadviseur, een absolute speculant, auteur van een miljoen bestsellers in wereldwijde financiële beleggingen.

Hrithik

Chad heeft de laatste 30 jaar van zijn leven doorgebracht in een vorm van creatieve communicatie als spreker, muzikant, producent en ontwerper.

Anil

Crypto-enthousiastelingen sinds 2016 en hebben sindsdien nooit meer gekeken. Sinds mijn geboorte ben ik een liefhebber van designermerken. Oeanc sinds eind 2017 en het zal de crypto-privacysector voor altijd veranderen!

Voordeel

Hoge efficiëntie

Graphene toolkits maken snelle transactiebevestiging mogelijk met de gemiddelde snelheid van seconden en efficiënte transactieverwerking.

Elasticiteit

Handige plug-in ontwikkeling en toegang door derden.

Licht

Eindgebruikers kunnen Oeanc rechtstreeks benaderen zonder volledige blockchain-gegevens te downloaden.

gemak

Ondersteunende variëteiten van apparaten omvatten web, app, pc, etc.

Neem contact met ons op