Oeanc

CRYPTOCURRENCY FOR BETALINGER

Hva er?

Oeanc er en peer-to-peer Internett-valuta som gjør det mulig for øyeblikkelige, nesten null-kostnadsbetalinger til alle i verden.

Generic placeholder image

Samfunnet

Finn støtte på tvers av et voksende antall Oeanc-fellesskap.

Generic placeholder image

ressurser

Oeanc kan bli funnet via Internett, Kildekode for Oeanc Core og relaterte prosjekter er tilgjengelig på GitHub.

Generic placeholder image

Open Source Software

Oeanc er utgitt i en gjennomsiktig prosess som muliggjør uavhengig verifisering av binærfiler og deres tilsvarende kildekode.

Generic placeholder image

Blockchain

Oeanc blockchain er i stand til å håndtere høyere transaksjonsvolum enn motparten - Bitcoin.

Generic placeholder image

Lommebokkryptering

Lommebokkryptering gir deg mulighet til å sikre lommeboken din, slik at du kan se transaksjoner og kontosaldoen din, men du må skrive inn passordet ditt før du bruker Oeanc.

Generic placeholder image

Gruvebelønning

Gruvearbeidere er for tiden tildelt 47,5 nye Oeacn per blokk, et beløp som blir halvert omtrent hvert 10. år.

Oeanc is secure

Oeanc er en desentralisert kryptokurrency, noe som betyr at det er sikkert digitalt kontanter som drives av et nettverk av brukere. Transaksjoner er bekreftet av distribuert konsensus og deretter immutably registrert på blockchain. Tredjeparter trenger ikke å stole på å holde din Oeanc trygg.

Oeanc is private

Oeanc bruker ring signaturer, ring konfidensielle transaksjoner og stealth adresser for å forvirre opprinnelsen, mengder og destinasjoner av alle transaksjoner. Oeanc gir alle fordelene med en desentralisert kryptokurrency, uten noen av de typiske personvernkonsesjonene.

Oeanc er uoppdagelig

Sende og motta adresser så vel som transaksjonelle beløp blir som standard forvirret. Transaksjoner på Oeanc blockchain kan ikke knyttes til en bestemt bruker eller ekteverden identitet.

Kreativt team

Walter

Oeanc grunnlegger, Walter er en matematiker, kjemiker og blockchain teknologi lærde. Walt studerte matematikk, filosofi og medisin ved Leiden Universitet i Nederland.

Amitabh

Jødisk, tidligere Rothschild familiekonsulent, en out-of-out spekulant, forfatter av en million bestselgere i global finansiell investering.

Hrithik

Tchad har tilbrakt de siste 30 årene av sitt liv i form av kreativ kommunikasjon som en høyttaler, musiker, produsent og designer.

Anil

Crypto entusiaster siden 2016 og har aldri sett tilbake siden. Jeg er en designer merke lover siden fødselen. Oeanc siden slutten av 2017 og det vil forandre krypto personvern sektoren for alltid!

Fordel

Høy effektivitet

Graphene toolkits tillater rask transaksjonsbekreftelse med gjennomsnittlig hastighet på sekunder og effektiv transaksjonsbehandling.

elastisitet

Praktisk plug-in-utvikling og tilgang til tredjepart.

Lys

Sluttbrukere kan få tilgang til Oeanc direkte uten å laste ned hele blokkeringsdata.

bekvemmelighet

Støttende varianter av enhet inkluderer web, App, PC, etc.

Kontakt oss